Tennisvereniging Het Laakhuisje opent seizoen met bereiken hoogste punt

Weer of geen weer, het tennisseizoen gaat weer van start. Zaterdag 23 maart opent ook TV Het Laakhuisje in Putten het seizoen. Vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Laak, op het mooiste tennispark van de omgeving. Ook belangstellenden die graag eens willen zien hoe het staat met de bouw van het nieuwe clubhuis zijn dan van harte welkom.

Het Laakhuisje heeft ook een speciale actie: wie wil beginnen als proeflid kan voor 20,- (senioren) of 15,- (junioren) het 1 maand proberen. In die maand krijgt het proeflid 4 keer 50 minuten les! Alle banen zijn die dag bespeelbaar; er wordt die middag getosst door jeugd- en seniorleden.

Tevens bereikt op die dag het nieuwe clubhuis het hoogste punt. Sponsoren van Het Laakhuisje en alle bouwers zijn dan vanaf 17.00 uur van harte welkom om dat te vieren in de vorm van het traditionele pannenbier.

TV Het Laakhuisje heeft zes nieuwe smashcourt banen en is het hele jaar door geopend. Het nieuwe clubhuis zal in de loop van dit jaar in gebruik genomen worden.

Extra aanbieding

Bij aanmelding in maart of april als nieuw lid is géén inschrijfgeld verplicht. Dat levert een besparing van € 23,- voor senioren en € 16,- euro voor jeugd.

Meer informatie

Voor vragen: Georgien van Wechem (ledenadministratie), 0341-354375 en Wil Haarman (hoofdtrainer) 06 49911016 of www.laakhuisje.nl

foto , Bouw nieuw clubhuis TV Het Laakhuisje in Putten bereikt hoogtste punt (eigen foto)